• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks
  •  

GMS Leuven-Tienen: ‘een mooi complementair verhaal’

Wie zijn we?

GMS Leuven-Tienen is erkend concessiehouder Mercedes-Benz en smart. In 2022 zijn de twee vestigingen nog nauwer beginnen samenwerken en zijn ze versmolten qua naam.

“De twee sites liggen op een minieme afstand en zijn een mooie aanvulling voor elkaar. Op beide plaatsen kan je terecht voor een uitstekende naverkoop, personenwagens, bestelwagens en jonge tweedehandswagens. Daardoor kunnen onze klanten nu nog beter en sneller geholpen worden. In Tienen zijn we ook gespecialiseerd in trucks. Dat is dus een hele mooie mix en de naamswijziging was dus de logische volgende stap.” vertelt Managing Director Christophe Kumps.

GMS Leuven-Tienen is, samen met concessiehouders Claes & Zonen, Groep Jam en SMC Mechelen-Wemmel, onderdeel van de Maurin Belgium. Maurin Belgium is onderdeel van de Franse Groupe Maurin en telt in ons land een 30 tal vestigingen waaronder de merken Mercedes-Benz, smart, Ford, Nissan en sinds kort ook Kia en Maxus.

Wat betekenen we voor u?

U kan bij GMS Leuven-Tienen terecht voor verkoop, onderhoud, herstellingen, carrosserie, banden, verzekeringen, financiŽle producten, PartsPro onderdelen, connectiviteitsoplossingen en meer. En dit voor personenwagens, bestelwagens en trucks. Kortom: wij zijn uw one-stop Mercedes-Benz mobiliteitspartner.

Bij GMS Leuven-Tienen staat de klant altijd centraal: van advies op maat tot service na verkoop. Wij denken met u mee. En dat in de twee vestigingen te Leuven en Tienen.


Onze doelstellingen

De belangrijkste doelstelling van GMS Leuven-Tienen is het leveren van premium producten en diensten om duurzame mobiliteitsoplossingen aan onze klanten te bieden. Hierbij vertrekken we steeds vanuit het verwachtingspatroon van onze stakeholders zodat we een werkelijke toegevoegde waarde tegen een in verhouding staande, correcte prijs kunnen bieden

GMS Leuven-Tienen wil haar vijf bedrijfswaarden in praktijk omzetten. We rekenen op al onze medewerkers om zich hier allen voor in te zetten. Als hulpmiddel hiervoor hebben we een kwaliteitsmanagementsysteem opgezet. De vijf waarden van You drive us zijn:

1. Pleasure to serve

Het is een plezier om een relatie goed te dienen. Dat geeft voldoening. Daarom doen we het.

2. Steeds betere oplossingen door Mensen voor Mensen
Tevreden medewerkers bieden oplossingen aan tevreden klanten. We luisteren naar onze stakeholders zodat we ons in zijn of haar plaats kunnen stellen. We zijn kritisch op onszelf (op zoek naar risico’s en kansen) en gaan na hoe we kunnen verbeteren, individueel en in team (together enabel & achieve more).

3. Integriteit

Integriteit is de persoonlijke eigenschap dat een individu eerlijk, oprecht en niet omkoopbaar is. De persoon zegt wat hij doet en doet wat hij zegt, heeft geen verborgen agenda en veinst geen emoties. Integriteit dient af te stralen vanwege de directie en het management. Slechts dan kan de hele organisatie integer worden en blijven.

4. FinanciŽle gezondheid

Dient als een verzekering voor de toekomst. Bij alles wat we doen dienen we de financiŽle gezondheid van de onderneming (remuneratie, facturatie, thesaurie, …) in beschouwing te nemen. Enkel dan kunnen we op lange-termijn een gezonde onderneming blijven.


5. Ecologische duurzaamheid

We consider the environment. Als automobiel bedrijf investeren we in een zo beperkt mogelijke ecologische voetafdruk. Alle afvalstoffen zoals oliŽn, batterijen, banden, verven, enz. worden gerecycleerd via RecyTire, MeRSy,… . Er wordt geÔnvesteerd in duurzame energie en een verantwoord gebruik er van wordt nagestreefd. Over GMS Leuven - Tienen

Klantentevredenheid.

Uw tevredenheid, onze missie.

Vacatures

GMS Blog

Ontdek hier alle nieuwigheden

 

Waar bent u naar op zoek?