• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks

MERCEDES-BENZ ORIGINELE ONDERDELEN

Opdat uw Mercedes-Benz een Mercedes-Benz blijft

Vervanging vereist door slijtage of om een andere reden? Mercedes-Benz originele onderdelen bieden een uitstekende kwaliteit, beproefde veiligheid en een hoge betrouwbaarheid. Ze werden speciaal voor uw voertuig ontwikkeld en zijn daarom de eerste keuze met betrekking tot rijeigenschappen, comfort en waardebehoud van uw voertuig. Mercedes-Benz originele onderdelen zijn ook bijzonder voordelig door hun extreme duurzaamheid en uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

mercedes benz fietsdrager

PROBEER DE MERCEDES-BENZ ACCESSOIRECONFIGURATOR

Van handige gadgets tot luxe lifestyle items, met de Mercedes-Benz accessoireconfigurator vindt u met één muisklik uw favoriete accessoires. Bent u op zoek naar een handig dragersysteem, telematica of accessoires voor extra comfort? Of zijn onze exterieur styling items en exclusieve AMG-accessoires meer iets voor u?

Ons unieke accessoiregamma heeft voor elke Mercedes-Benz liefhebber wat te bieden. Bovendien filtert de accessoireconfigurator voor u het aanbod op basis van uw Mercedes-Benz model. Zo bent u altijd zeker van een stijlvol accessoire met de ideale pasvorm.

mercedes benz onderhoudsproducten

Een bewuste keuze voor uw Mercedes.

Mercedes-Benz Car Care.

Met onze Mercedes-Benz originele verzorgingsproducten blijft uw auto er fraai uitzien en is de restwaarde hoger. Van producten voor het interieur en exterieur, de winter en de zomer - onze producten zijn speciaal op uw Mercedes-Benz afgestemd, zodat deze optimaal wordt onderhouden.
Elke dag weer wordt uw Mercedes aan de meest uiteenlopende weersomstandigheden blootgesteld. De Mercedes-Benz originele verzorgingsproducten zijn speciaal voor uw Mercedes samengesteld en zorgen ervoor dat uw auto langdurig is beschermd en daarmee zijn waarde en glans behoudt.

mercedes benz parfum

Online Showroom

Mercedes-Benz Collection

De Mercedes-Benz Collection Showroom laat u de grote verscheidenheid aan exclusieve Collection-artikelen van Mercedes-Benz zien. Of het nu gaat om een hoogwaardige polo met Mercedes-logo, een sportieve pet voor de Formule 1 of een bijpassende riem voor de zakelijke look. Met de talrijke producten uit het assortiment zijn we goed uitgerust. (En niet alleen voor Mercedes-fans zijn in deze showroom mooie artikelen te vinden - met een handige sleutelhanger, stijlvolle handtas of rugzak zijn er ook veel praktische accessoires te ontdekken in het dagelijks leven).

mercedes benz dakkoffer

Accessoireverhuur

Uw Mercedes-Benz is meer dan gewoon een auto. Met onze transportoplossingen kunt u comfortabel en eenvoudig uw fiets, ski's of vakantiespullen meenemen. Zo kunt u bijvoorbeeld de basisdrager op het dak van uw auto monteren om extra ruimte te creëren. U kan dakkoffers of fietsdragers bij ons huren. Zie de huurprijzen hieronder. Aanbod onder voorbehoud van beschikbaarheid. Contacteer onze Parts Advisors voor alle info.


Dakboxen

Dakbox L

Waarborg: € 120,-
Weekend (72u): € 39,-
7 dagen (168u): € 60,-
10 dagen (240u): € 99,-
Extra dag (24u): € 15,-

Dakbox XL

Waarborg: € 120,-
Weekend (72u): € 49,-
7 dagen (168u): € 69,-
10 dagen (240u): € 109,-
Extra dag (24u): € 15,-


Fietsdrager te installeren op basisdrager

Per fiets met slot

Waarborg: € 30,-
Weekend (72u): € 15,-
7 dagen (168u): € 20,-
10 dagen (240u): € 29,-
Extra dag (24u): € 5,-


Fietsdrager voor trekhaak

Voor 2 fietsen

Waarborg: € 110,-
Weekend (72u): € 39,-
7 dagen (168u): € 60,-
10 dagen (240u): € 99,-
Extra dag (24u): € 10,-

Uitbreidingsset voor derde fiets

Waarborg: € 30,-
Weekend (72u): € 15,-
7 dagen (168u): € 20,-
10 dagen (240u): € 29,-
Extra dag (24u): € 5,-


Basisdrager

Waarborg: € 50,-
Weekend (72u): € 19,-
7 dagen (168u): € 29,-
10 dagen (240u): € 49,-
Extra dag (24u): € 10,-

 

Waar bent u naar op zoek?