• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks

Nieuwe EQE SUV: beleef meer, geraak verder.

De nieuwe EQE SUV laat u elke dag meer van het leven genieten. Hij is volledig elektrisch, met een rijbereik tot 594 km (WLTP) en heel wat innovaties zoals het indrukwekkende MBUX multimediasysteem. Bovendien is het een van de ruimste wagens in zijn klasse. Kortom, alle praktische kwaliteiten van een SUV met daarbovenop de voordelen van elektrisch rijden en een ongeëvenaarde interieursfeer. Dankzij de vele personalisatiemogelijkheden kunt u de wagen volledig op uw wensen afstemmen. Vraag direct uw offerte aan of bestel deze wagen nu al bij GMS Leuven - Tienen. Kom gerust langs, wij vertellen u er graag meer over.

Een nieuw niveau van interieurbeleving.

 Binnen in de EQE SUV herontdekt u wat een premium interieur is. Zoals u van een Mercedes-Benz verwacht, biedt hij u en uw passagiers superieur comfort. De EQE SUV is ook beschikbaar met spectaculair MBUX hyperscreen* dat zich uitstrekt over de hele breedte van de cockpit. Blijf perfect verbonden, ervaar verschillende kleurwerelden en bedien de wagen even snel en intuïtief als uw smartphone. Dit is next-level rijbeleving.

*Beschikbaar op de EQE SUV 500 4MATIC, de Mercedes-AMG EQE SUV 43 4MATIC en binnenkort de Mercedes-AMG EQE SUV 53 4MATIC+.

Meer EQE SUV?

 
Contactgegevens


 
 
 
 


Contact met


  

Waar bent u naar op zoek?