• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks

Stijl, kracht, luxe, ... De GLC Coupé heeft het allemaal.

Niet elke SUV doet je hart sneller kloppen. Maar niet elke SUV is de nieuwe GLC Coupé. Hij combineert het sportieve rijgedrag van een krachtige coupé met elegantie en intuïtieve intelligentie. Daarbovenop is hij beschikbaar als een geavanceerde plug-in hybride met meer dan 100 km elektrisch rijbereik. Dit is een SUV die passioneert.

Maak uw wagen meer de uwe.

De GLC zit vol handige functies en geavanceerde technologie, met een aantal extra's die u nog meer plezier laten beleven. Via de configurator creëert u zo eenvoudig een wagen die volledig bij u past.

De realiteit maar dan beter.

Ga snel, veilig en zonder stress van punt A naar punt B. De optionele MBUX Augmented Reality navigatie verbindt de virtuele wereld met de echte wereld en combineert grafisch weergegeven instructies en verkeersinformatie tot live beelden.

Slimme lichten.

De optie DIGITAL LIGHT past zich permanent aan de verlichting op de weg, aan veranderende verkeersomstandigheden of aan het weer. Het High Definition systeem werkt als een projector en berekent de nodige verlichting tot de laatste pixel.

Meer comfort. Meer controle.

Nog meer soepel rijcomfort met AIRMATIC luchtvering en achterwielasbesturing. AIRMATIC biedt u de keuze tussen meer sportiviteit of meer comfort, en de achterwielasbesturing zorgt voor een kleinere draaicirkel. 

Meer GLC Coupé?

 

 
Contactgegevens


 
 
 
 


Contact met


  

Waar bent u naar op zoek?