• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks

SHAPED BY DESIRE.

De nieuwe CLE Coupé.

De nieuwe CLE Coupé van Mercedes-Benz is verfijnd, krachtig en intuïtief. Hij staat hij voor dynamiek en pure innovatiekracht. Met zijn nieuw ontworpen voorzijde en karakteristieke achterkant valt hij overal op. Ook op het vlak van technologie overtreft hij alle verwachtingen met de laatste generatie van het MBUX-multimediasysteem.

Ontdek hem nu in onze showrooms.

Het interieur combineert sportiviteit met comfort. Ontspan in de multicontourzetels met 7-zonemassagefunctie en geniet van de uitmuntende klank die het Burmester(R) 3D-surround sound system biedt. Ervaar een revolutie in de cockpit met de nieuwste MBUX generatie. De bijzondere sfeer van het interieur wordt afgerond door het hertekende instrumentenbord, standaard AVANTGARDE Line of AMG Line en de sfeerverlichting. De 'Routines' technologie leert snel uw voorkeuren voor onder meer uw telefoon, de klimaatregeling en de zetelmassage. Zo past de wagen zich aan uw gewoontes aan.

Shaped by desire.

Krachtige lijnen en gesculpteerd met een typerende lange motorkap: de CLE Coupé is onmiddellijk herkenbaar. De scherpe 'shark nose' benadrukt deze strakke sportiviteit nog meer.

Dynamische achterassturing.

Beschikbaar bij het Engineering Package*, DYNAMIC BODY CONTROL ophanging omvat geavanceerde achterassturing. Meer vrijheid voor u tijdens het rijden en meer comfort voor uw passagiers.

*Naargelang de configuratie, kan geselecteerd worden als optie.

Contactformulier

Vraag een offerte, proefrit of showroom afspraak aan.

 

 

 
Contactgegevens


 
 
 
 


Contact met


  

Waar bent u naar op zoek?