• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks

De hulp voor onderweg.

Zich steeds veilig voelen.

  •  

Zich steeds veilig voelen.

 

Service

Mercedes-Benz MobiloVan voor bestelwagens.

Uw gratis pechverhelping in heel Europa. Mercedes-Benz beschikt over één van de dichtste servicenetwerken in Europa. Ongeveer 3.000 erkende Mercedes-Benz servicepartners helpen u bij een ongeval feilloos verder. Wij staan de klok rond klaar om u professionele hulp te bieden. Voor uw Sprinter, Vito, Citan en Marco Polo ACTIVITY.

Verkiest u een persoon te spreken? Neem hier telefonisch contact op met onze service raadgever(s):

Leuven ✆ 016 40 00 10
Tienen ✆ 016 78 15 50

Snelle hulp binnen Europa nodig?
Bel gratis de Service Hotline op +32(0)2 620 03 06


Mercedes-Benz Service24h.

Met de snelle en competente pechhulp zorgen wij ervoor dat u snel weer op weg kunt. Wij staan 365 dagen per jaar in heel Europa voor u klaar. En met Mercedes-Benz kwaliteit die u van ons gewend bent.Reddingssticker.

Na een ongeval telt elke seconde bij de redding van de inzittenden. Daarom heeft Mercedes-Benz als eerste autoconstructeur met een kleine, maar efficiënte nieuwigheid een manier gevonden, om de reddingsdiensten snel belangrijke informatie in verband met de veiligheid op de plaats van het ongeval te verschaffen: de reddingssticker. Laat de reddingssticker gratis aanbrengen op uw wagen.Mercedes-Benz Mobilo.

Met een Mercedes‑Benz rijden is een zorgeloze, unieke ervaring. Maar dat belet niet dat dat volmaakte gevoel onderbroken kan worden door pech. Of erger nog, door een ongeval. Dankzij Mobilo, de gratis pechverhelping van Mercedes‑Benz, staat u ook dan niet alleen. Voor de V-Klasse en X-Klasse.

Mercedes-Benz Tyre Warranty.

Onze spijkerharde garantie voor uw banden: de Mercedes-Benz Bandenwaarborg. Mercedes-Benz selecteert enkel banden die zijn ontwikkeld en getest voor de meest belastende omstandigheden. Toch blijven banden steeds kwetsbaar. Geniet daarom gratis van 24 maanden garantie op banden aangekocht bij uw Mercedes-Benz Partner.Handleidingen.

Leer de techniek en de bediening van onze voertuigen kennen. Maak bijvoorbeeld kennis met de bedieningsfuncties van de Citan, Vito, Sprinter, V-Klasse en X-Klasse. Bekijk het in onze interactieve handleidingen. Eenvoudig, duidelijk en informatief.  

Waar bent u naar op zoek?