• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks

Mercedes-AMG GLE 53 Hybrid

When Intelligence meets Performance.

De Mercedes-AMG GLE 53 Plug-in Hybrid combineert de legendarische AMG-prestaties met de voordelen van een plug-in hybride aandrijving. Dit betekent krachtige acceleratie, dynamische rijeigenschappen en tegelijkertijd een vermindering van de CO₂-uitstoot tot 29-33g/km. Dankzij de geavanceerde 48-volt technologie en de krachtige elektromotor kunt u genieten van een ongeëvenaarde rijervaring die zowel krachtig als efficiënt is.

Elke Mercedes-AMG wordt gebouwd volgens het motto "one man, one engine", wat garant staat voor een uniek prestatievermogen en een hoge mate van vakmanschap. Met een topsnelheid die elektronisch begrensd is en de AMG Performance 4MATIC+ vierwielaandrijving, ervaart u een ongeëvenaarde rijervaring die voldoet aan de hoogste standaarden van Mercedes-AMG​.

Plan vandaag nog uw testrit!

Ervaar de kracht van AMG met een aantrekkelijk fiscaal voordeel.

De Mercedes-AMG GLE 53 Plug-in Hybrid biedt bovendien een aanzienlijk fiscaal voordeel voor zelfstandigen en ondernemers. De plug-in hybride technologie zorgt ervoor dat deze auto in aanmerking komt voor belastingvoordelen en aftrekposten, waardoor u kunt profiteren van lagere operationele kosten. Dit maakt de GLE 53 niet alleen een duurzame keuze, maar ook een financieel slimme investering.

Bent u klaar om deze kracht en efficiëntie zelf te ervaren? Maak een afspraak voor een testrit en ontdek de ongeëvenaarde combinatie van prestaties en duurzaamheid. Onze experts staan klaar om u te begeleiden en al uw vragen te beantwoorden.


Contactformulier

Vraag een offerte, proefrit of showroom afspraak aan.

 
Contactgegevens


 
 
 
 


Contact met


  


 Mercedes-AMG GLE 53 Hybrid 4MATIC+ | WLTP: brandstofverbruik gecombineerd: 1,3 - 1,5 l/100 km, CO₂-emissie gecombineerd: 29 - 33 g/km

 

 

Waar bent u naar op zoek?